Címlap » Jelentkező » Hasznos Információk

 

Hasznos információk, melyeket jó tudni.

Nyelvtanulás
Pénzügyek
Biztonság
Jogok
Jó tanács
Tippek

Nyelvtanulás

Nyelvet tanulni anyanyelvi környezetben a legjobb befektetés!
Ha valaki hosszabb időt eltölt külföldön, észrevétlenül is tanulja a nyelvet. Mivel a vízum az aupair részére kötelezővé teszi a tanulást, és minden aupair célja visszaérkezéskor a nyelvvizsga letétele, érdemes nyelviskolába beiratkoznia.


A nagyobb városokban számos lehetőség kínálkozik, ajánlatos körülnézni több iskolában, mielőtt választanál. Nem árt információt gyűjteni a fogadó családtól, a kinti partnerirodától, vagy a környéken lakó aupairektől. A kínálat minőségben és árban is nagyon különböző. Ha valahol sokan tanulnak az még nem feltétlenül garancia a minőségre, hiszen a diákok jelentős része csak a diák-vízum miatt jár iskolába, és választása alapját a pénztárca vastagsága határozza meg. Aki komolyan akar tanulni, érdemes 8 fő alatti csoportban tanulnia. Az ilyen jellegű iskolák rendkívül felkészültek technikailag, saját könyvtáruk nyelvkönyvekkel, más segédeszközökkel rendelkeznek. Mint idehaza, külföldön is fontos a nyelviskolákban a közösségi élet. Rengeteg iskolán belüli és kívüli szórakozási lehetőséget szerveznek. Egyéb iskolák, tanfolyamok látogatására is van lehetőség. Az aupair keresetből kifizethetőek a nyelviskolák.
Itt szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy néhány külföldi partnerünkkel is megoldottuk, hogy a nyelvtanulási költségeket ne az aupairnek kelljen fizetnie! /Hollandia, Dánia, Norvégia- teljes egészében finanszírozza a fogadó család; Ausztria. és Németország esetében a fogadó család a nyelvi képzés bizonyos részének finanszírozását felvállalja/.

 

Más Au pair információk

 

Jelentkezés

Jelentkezési útmutató

Hasznos információk

Nyelvtanulás
Pénzügyek
Biztonság
Jogok
Jó tanács
Tippek

Au pair

Mit jelent az Au Pair?
Ki lesz Au Pair?
Mi az Au Pair feladata?
Az Au Pair és a család kapcsolata...
Új szokások..

Oktatás-képzés

Miért kell tanulni?
Elmélet és tananyag..
Gyakorlat...
Oklevél-referencia...

Segítség

Követségek Budapesten
Követségek külföldön
Utazás repülővel
Utazás Busszal

 

 

 

 
     
  Más szolgáltatásunk érdekli?  
Tetejére | Pénzügyek »