Címlap » Jelentkező » Hasznos Információk

 

Hasznos információk, melyeket jó tudni.

Nyelvtanulás
Pénzügyek
Biztonság
Jogok
Jó tanács
Tippek

Jó tanás

Mikor megtaláltad a számodra legszimpatikusabb és legmegfelelőbb hazai ügynökséget, mindenképp győződj meg arról, hogy rendelkezik e a munkaügyi hivatal által kiadott engedélyekkel. Tapasztalatink szerint számos kis cég próbál engedélyek nélkül tevékenykedni, de akadnak olyanok is, akiknek visszavonták az engedélyüket.

 

Emellett nagyon fontos lehet a külföldi partner ellenőrzése is, mivel az összes magyar cég kinti közvetíőkön keresztül tevékenykedik. Komoly cégek a legtöbb esetben rendelkeznek saját web címekkel, amiket bátran keressetek fel.

 

A hazai ügynökségekkel való beszélgetéseken mindig előre tisztázzátok az anyagiakat! Ez legtöbbször nem csak a közvetítési díjat jelenti, hanem a kiutaztatási, biztosítási, vízum díját, illetve emellett különböző visszatérítendőés vissza nem térítendő letéteket is. Fontos hogy az oktatással kapcsolatos esetlegesen felmerülő költségekre vagy ennek ingyenességére is kérdezzetek rá. Készítsetek táblázatot az összehasonlításhoz.

 

Csak olyan országba menjetek, ahol hivatalosan fogadnak Au Paireket. Kevesen tudják csak, hogy az Európai Unióban Olaszország, Spanyolország és Svájc sem fogad magyar au paireket au-apir vízummal, csak és kizárólag munkavállalói vízummal.

 

Más Au pair információk

 

Jelentkezés

Jelentkezési útmutató

Hasznos információk

Nyelvtanulás
Pénzügyek
Biztonság
Jogok
Jó tanács
Tippek

Au pair

Mit jelent az Au Pair?
Ki lesz Au Pair?
Mi az Au Pair feladata?
Az Au Pair és a család kapcsolata...
új szokások..

Oktatás-képzés

Miért kell tanulni?
Elmélet és tananyag..
Gyakorlat...
Oklevél-referencia...

Segítség

Követségek Budapesten
Követségek külföldön
Utazás repülővel
Utazás Busszal

 

 

 

 
     
  Más szolgáltatásunk érdekli?  
« Jogok | Tetejére | Tippek »