Bébiszitter
Tartalom:
au
Mennyi ideig tart a képzés?
A jelentkező saját időbeosztásától függ. Az elméleti képzés három a jelentkező által megjelölt hétvége. Az írásbeli tesztet bármelyik munkanapon 12és 16 óra között megírhatja, attól függően, hogy mennyire érzi magát felkészültnek. A gyakorlati képzés 200 óra, melyet szintén a saját időbeosztása szerint alakít. Mivel gyermekmegőrzőnk hétfőtől-vasárnapig éjjel-nappal nyitva áll, bármely napszakban és órában itt töltheti gyakorlati képzését.
Miért fontos a képzés?
Irodánk rendkívül fontosnak tartja, hogy megfelelő tudással rendelkező, felelősségteljes, feladatuk ellátására alkalmas bébiszitterek kerüljenek a fogadó családokhoz.  Referenciát és garanciát csak olyan bébiszitterről tudunk adni, akit személyesen ismerünk és láttuk gyermek mellett. Ez a jelentkező érdeke is!
Milyen gyorsan lehet családnál dolgozni?
Természetesen attól függ, hogy a jelentkező milyen gyorsan végzi el a képzést. Ezután ügyintézőink azonnal elkezdik a családoknak kiajánlani anyagát, illetve szülői regisztrációnkból választhat.
Nagyon sok esetben előfordul, hogy a képzés ideje alatt a képzés alatt álló bébiszitter családnál dolgozik, hiszen megfelel a család elvárásainak, és a vezető bébiszitterek is alkalmasnak találják az önálló munkára. Ilyen esetben a szülőknek referenciát kell küldeniük a vezetőknek a bébiszitter munkájáról, viselkedéséről és alkalmasságáról.
 
Au pair kft. 1124. Budapest Sirály utca 5/a
Tel: 235-0889, 486-1987, 486-1988 | Fax: 235-0890
FMK nyilvántartási szám 11353/2001