Au-pair / Nyelvtanulás
Nyelvtanulás
Nyelvet tanulni anyanyelvi környezetben a legjobb befektetés!
Ha valaki hosszabb időt eltölt külföldön, észrevétlenül is tanulja a nyelvet. Mivel a vízum az aupair részére kötelezővé teszi a tanulást, és minden aupair célja visszaérkezéskor a nyelvvizsga letétele, érdemes nyelviskolába beiratkoznia.
A nagyobb városokban számos lehetőség kínálkozik, ajánlatos körülnézni több iskolában, mielőtt választanál. Nem árt információt gyűjteni a fogadó családtól, a kinti partnerirodától, vagy a környéken lakó aupairektől. A kínálat minőségben és árban is nagyon különböző. Ha valahol sokan tanulnak az még nem feltétlenül garancia a minőségre, hiszen a diákok jelentős része csak a diák-vízum miatt jár iskolába, és választása alapját a pénztárca vastagsága határozza meg. Aki komolyan akar tanulni, érdemes 8 fő alatti csoportban tanulnia. Az ilyen jellegű iskolák rendkívül felkészültek technikailag, saját könyvtáruk nyelvkönyvekkel, más segédeszközökkel rendelkeznek. Mint idehaza, külföldön is fontos a nyelviskolákban a közösségi élet. Rengeteg iskolán belüli és kívüli szórakozási lehetőséget szerveznek. Egyéb iskolák, tanfolyamok látogatására is van lehetőség. Az aupair keresetből kifizethetőek a nyelviskolák.
Itt szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy néhány külföldi partnerünkkel is megoldottuk, hogy a nyelvtanulási költségeket ne az aupairnek kelljen fizetnie! Hollandia, Dánia, Norvégia- teljes egészében finanszírozza a fogadó család; Ausztria. és Németország esetében a fogadó család a nyelvi képzés bizonyos részének finanszírozását felvállalja.
 
Au pair kft. 1124. Budapest Sirály utca 5/a
Tel: 235-0889, 486-1987, 486-1988 | Fax: 235-0890
FMK nyilvántartási szám 11353/2001